kalupimo ideje

Kalupimo vaše ideje. V oblikovalski, fotografski in video kalup, obliko, formo, ki bo prepoznavna, učinkovita, služila bo svojemu namenu. Vsaka vaša ideja, vizija, želja si zasluži pravo podobo. Dobro podobo!

Imamo izkušnje in znanje na različnih ravneh oblikovanja. Od celostnih grafičnih podob in širših akcij, oblikovanja in produkcije knjig, do preprostih vizitk in etiket za olivno olje. Ponujamo rešitve od ideje do tiska in embalaže.

Naše oblikovanje nadgrajujemo z umetniško in reportažno fotografio in videom. Produciramo foto in video zapise poslovnih dogodkov, porok, modnih revij, reportaž in potopisov.

Sodelujemo s široko paleto ljudi in podjetij. Za vaš izdelek bo poskrebljeno tudi s kvalitetnim tiskom in dostvo do vrat.

Luka Pajntar

ustanovitelj kaloopa, humanist in grafični oblikovalec s kopico izkušenj pri produkciji knjig in drugih tiskovin. Skozi leta sodelovanja s številnimi založniki spoznal domala vse zakonitosti oblikovanja, preloma in produkcije. Posebna slast so celostne grafične podobe.

Recenzent do sedaj edine slovenske knjige o namiznem založništvu InDesign in osnove namiznega založništva avtorja Matjaža Štrancarja.

Finalist festivala kreativnih komunikacija za mlade – Magdalena; večkrat nominiran za najlepšo knjigo na Slovenskih knjižnih sejmih.

Začel kot študent arhitekture z oblikovanjem spletnih strani, končal kot oblikovalec brez diplome.

+386 (0)59 196 632
luka(at)kaloop.si

+

pri nas gostuje in z nami sodeluje kopica zunanjih sodelavcev z najširšim diapazonom znanj in izkušenj. Sodelujemo z oblikovalci, fotografi, snemalci, arhitekti, piarovci, brand managerji, ljudmi iz marketniga pa s tiskarji, web strokovnjaki in še …