Bogate izkušnje pri oblikovanju in prelomu knjig in priprave za tisk za vse mogoče tiskovine so nam dale potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju tiska in priprave nanj.

Tisk omogoča zelo široko paleto uporabnosti in oblikovalskih prijemov, saj poznamo mnogo tiskarskih tehnik, od ofset in sitotiska do globokega tiska in drugih tehnik. Pri oblikovanju najzahtevnejših publikacij in najlepših knjig se tako poslužujemo čudovitega dvobarvnega tiska, pa uporabe folij, UV laka, duotonov in še česa.

 

Seveda pa sodobne zahteve in poplava digitalnih medijev narekujeta tudi uporabo le teh in njim prilagojeno grafično oblikovanje.

Naša oblikovanje in produkcija sta zato prilagojena tem medijem. Tako vam tiskano knjigo pretopimo v e-knjigo ali pa v spletno stran.

Spletne strani zasnujemo in oblikujemo responsive dizjanu primerno. Tako bodo vaše spletne strani vidne na vseh digitalnih napravah, tako na računalniških zaslonih, kot tudi na tablicah in pametnih telefonih.

 

Ustvarjamo močne in koherentne povezave med digitalnim in tiskanim.

Podoba vašega podjetja bo tako prepoznavna in enotna na vseh platformah in v vseh oblikah. Od poslovne mape, do aplikacije na pametnem telefonu.

Zasnova, urejanje, produkcija; od mini logotipa do celostnih grafičnih podob, tiskovin in knjig; od bannerja do spletnega portala! več o tem
Imamo potrebno znanje in opremo za zasnovo, produkcijo, montažo in postprodukcijo fotografij in videa; od portreta do dokumentarnega filma!več o tem
Poskrbimo za celostno, učinkovito storitev ki je stranki in okolju prijazna; od ideje do embalaže in dostave!več o tem